Коханий мiй!

Виктория Гребенюк Роженкова
У пристрасті шаленій,
У ніжності твоїй.
Цілунки незлічені,
І ти,коханий мій!

У дотиках розкішних,
Відчуй серцебиття!
Цілуй невпинно й ніжно,
До спраглого злиття.

Розніж руками груди,
Животик та хребці...
Торкайся мене всюди,
Смакуй,мов пластівці!

Ввійди в мою світлицю,
Неначе буревій...
Все тіло наче з ситцю,
Й метелики між вій!
18 06 2019 р
Вікторфя Р