***

Лекс Ткаченко
Подивися
Ось моя справжня шкіра
Каже бог
Знятий з хреста

Дивишся та й справді
Лунає метеликами
Кожне слово
А бог він сьогодні розклався
На плісняву
На гречаний мед
На прополіс

Бог є любов
А ті з нас
Хто був закоханий напередодні
Не мають бога
Не мають любові

Знімають з хреста свою душу
Мажуть миром рани, цілують вуста
Співають пісень поминальних
Лишається тільки чекати
Воскресіння

По вірі вашій воздасться вам