коли зак нчиться в йна

Мехти Волас
КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ  ВІЙНА,,,

Коли закінчиться війна
Я пІду травами гуляти.
Там де грайлива ковила,
Де серцю хочеться співати,
Але ще треба почекати
Коли закінчиться війна.

Коли закінчиться війна,
Піду у поле волошкове,
Де спить натомлена земля
Після огненного полону.
Й почую голос "ЗВІДТІЛЯ"-
Чи вже закінчилась війна ?

Коли закінчиться війна.
Я вийду в поле рано, рано.
Де спів пташиний не стихА,
А на землі не вИдні рани,
Де вітер маки колиха...
КОЛИ  Ж  ЗАКІНЧИТЬСЯ  ВІЙНА ?!

   10.03.2019 р.