Вона тече в руки

Олег Куприенко
Вона тече в руки.
Її струмки свіжі.
У щирості звуки,
У справжності тиші.

Її розтинання
Емоцій і грацій.
Моє лиш бажання,
Спивати санацій.

Звиваєшся дика,
Повз мої стремління.
Усі твої лика,
Життєве насіння.

Вона таки зброя!
Я здався без бою.
Упала і Троя,
Коли я з тобою.

Еротика, цнота,
До краплі впивати.
Я війду до грота,
Сховаюсь у лати.

Я спрага бажання,
А форма ти хтива.
І сік твоє вбрання,
У спеку ти злива.

У вирі кружляє,
Напруження м'язів.
Усе заливає,
Краплинами стразів.

Нап'юся чи злИжу,
Так хлюпа потреба.
Тебе не полишу,
Вода моя з неба.

Олег Купрієнко (с) 01.07.2016р