Яке кохання?

Светлана Джежер
Яке твоє  кохання?
Підбитий  птах, 
який зіпнутись більш не може на крило?
Старіння  страх, який  вишневим снігом замело?
Чи  дерево,
яке  після зими  розтулює бруньки – повіки?
Чи  зарево,
Яке  на небі  слід  свій залиша  навіки?
Яке  твоє  кохання?
Сива  хмара,
що  дощем  осіннім  хлище?
Чи  глечик з  тріщиною в серці – днищі?
Каштан, що  знову запалив свічки  весільні?
Чи  вітер, що зриває квіти і дарує зорі вільні?