Айры янаг...

Намик Фарзалиев
A;;l;b yen; d; bir ayd;n s;h;r,
Gec;nin yell;ri meh; d;n;bd;r.
Otlara s;pilmi; a; mirvaril;r
S;nin g;z ya;;nd;r- ;eh; d;n;bd;r.

Yen; s;bh; kimi hey a;lam;san,
Yen; yast;q olub sirda;;n s;nin.
;midsiz bir e;q; bel ba;lam;san,
S;ni sev;n k;sd;n yoxdur x;b;rin.

S;n orda yan;rsan, m;n burda, g;z;l,
O,  s;nin sevdiyin sevir ;zg;ni...
T;zadlar i;ind; ;a;;r;q b;z;n
Bunca sevs;m d; m;n,sevmirs;n m;ni.

Birc; m;n bilir;m n;l;r ;;kirs;n,
T;kc; m;n b;l;d;m o ;hval;na.
M;nim d; q;lbimi bir bil; bils;n-
Amma yox... yan;rsan t;k ;z hal;na.

Niy;  sev;nl;rin g;z; kor olur?
Eh, b;lk; m;ni d; sev;n biri var...
S;ni sevm;y;n; k;nl;n vurulur,-
Amma s;ni sev;n ;;kir intizar!..

A;;mm;, de, s;n; ;r;k sirrimi?-
Cavab;n onsuz da b;llidir m;n;.
Daha ;ox yand;rar g;r;k kim kimi?
S;n yan ;z sevgin;, m;n ;z e;qim;!..