Нине Товтын

Нина Ковальчук
Ніне Таўтын
у 70-гадовы юбілей

І ты Ніна- і я Ніна,
Мы з табою цёзкі.
Амаль разам імяніны,
Адзін талент боскі.
Хоць не блізкія суседкі
У жыцці вясковым.
Але бачымся ўсё ж зрэдку,
Калі клічуць словы
Паэтычнага натхнення,
Юбілеяў даты.
Хай на тое і другое
Будзе шлях багаты!
12-08-2018