Я йшла... Я йшла...

Леонова Анастасия Юрьевна
За те дитинство не любила,
І не жаліла, що пройшло,
Адже не вистачало сили
Робити так, як в цим кіно.

За те неслась я, мов шалена,
На розкут гіршого неслась!
Щоб показати листя клена,
Який у серці вже виднявсь.

За те нерозуміння, що в очах,
Коли казала я мала про смуток.
За ті слова мінливі в колисках,
Що не подобались. I у закуток...
Осторонь плелась!

Я йшла, бажаючи скоріше
Побачити тебе - душа!
Відкрити в світі важливіше.
Я йшла... Я йшла...

2012