Мягколапая мечта

Мария Руслановна Шебанец
Мягколапая мечта
У ног трётся.
Бодается, гляди,
Вокруг вьётся.
Забирается, вот так,
На руки, выше,
Мурлычет на груди
Едва слышно...
И как только отворит
В груди дверцу,
Когти острые вонзит —
В сердце!

19.06.2019

Мяккалапая мара (пераклад)

Мара мяккалапая
Пад нагамі трэцца.
Бадаецца, лупатая,
Вакол уецца.
Лезе, вось так,
Вышэй марудна,
Вуркоча на грудзях
Амаль нячутна...
І толькі прыадкрый
Грудзей дзверцы,
Усадзіць кіпцюры —
У сэрца!

19.06.2019