Щука стука

Любовь Иващенко-Сизых
                Х   Х   Х
 



Щука   стука:

                - Де  ти,  Щ(у)р-тука?
Відповідь  малюй,
                падлюко,
Як  голодними  старими
                простеляв
                шляхи
                до  Риму?!!