Спасиб Богу я кажу

Клавдия Дмитрив
Спасибі  Богу я кажу
За те,що робить він для мене.
Найбільш здоров'я  я прошу,
Й щоб все було благословенне.

Спасибі Богу я кажу
За свою долю,Богом  дану.
За щастя Бога  я молю,
Молю й молить не перестану.

Спасибі  Богу я кажу
За все , мені що  посилає.
І кожен раз подяку приношу,
Що Бог  про мене пам'ятає.

Спасибі Богу я кажу,
Що береже мене і  рідних.
Для них здоров'я  я прошу
Й доріг  в житті безпечних й  гідних.

Спасибі Богу я кажу
За те,що я живу на світі.
Та  й ще у Господа прошу,
Щоби щасливі  були діти.

Спасибі  Богу я кажу,
Що помагає нам в усьому.
Я ,як і всі, свій хрест несу,
І вдячна Господу Святому.

20.06.2019 р.