Benden sana

Ольга Халдыз
Odanda isik varsa,
Koselerde karanlik saklarsa,
Vaktinin kosusu durmussa
Bana bak , sana bir sey anlatirim.
Bulutlarin ustunde
Sinirlarin otesinde
Ruzgar catiya yanasir
Ve gezgin kuslarini ucurtaverir
Uzaga, benden sana yoneltirir.

Bir sarkinin esintisi - serbest tercumesi