Я сьогоднi Тиша Просто Тиша

Катерина Жебровська
Я сьогодні – Тиша… Просто Тиша,
Лагідним промінням оповита...
Я – чарівна, нескінченна, ніжна,
Творенню Прекрасного відкрита…

Я сьогодні – Мрія… Просто Мрія,
Втілена Землею й Небом спільно…
Неймовірна животворна Сила –
У мені й довкола… Легко, вільно…

Я сьогодні – Радість… Просто Радість,
Що сміється Сонячного ранку…
Розчиняю у Любові грані…
Насолоду розливаю п’янку…

21.06.2019