Не 50

Клавдия Дмитрив
Не 50, а  тільки півстоліття,
Чаша життя ще випита не та.
Років твоїх грайливе розмаїття,
І кольорів палітра  золота.

Не 50 , а  тільки середина,
Середина пройдених  доріг.
І від століття  тільки половина,
Й життєвий шлях ось саме так проліг.

Не  50, а   просто кругла дата,
Приємні спогади за всі  твої роки.
Та й  нива ще  далеко недожата,
Не пройдено життєвії стежки.

Не 50 , а тільки крапля долі,
Яка написана  тобі на  небесах.
Всі колоски із  поля не в коморі,
То ж ще  кружлятимеш ти довго , наче птх.

Не 50,а просто відлік часу,
Який намалював  десь календар.
50  лиш вийшли на  терасу
І подивились  мило на  бульвар.

Не 50,а лиш якась мережка,
Яка  мережила і ткала  полотно,
Не 50,а лиш  життєва стежка,
Яка пронизує життєвеє рядно.

21.05.2019 р.