Дерево...

Валентина Кучмий-Жохова 2
       
          ***

Дерево моє!
Даєш притулок птахам, хмарам, поглядам, думкам.
Я до тебе лину, як до друга, щоб наговоритись по душам.
Разом будемо весну чекати. Я тобі всі вірші розкажу.
Ти мене підіймеш споглядати зорі на Чумацькому Шляху?...