Ус ми р зн

Клавдия Дмитрив
Усі ми різні,ми –неоднакові,
Та всі ми діти  матінки-землі.
Хтось бачить сни  щораз лиш кольорові,
А хтось живе неначе у імлі.

Усі ми різні , ми – неоднакові,
Та всі живем на цій святій  землі,
Де ріки є  і квіти є  чудові,
І жито колоситься на стеблі.

Усі ми різні , ми – неоднакові,
А ще й думки нас кожного  різнять.
Де цвіт каштанів,мов свічки воскові,
Й пісні пташині у садах  дзвенять.

Усі ми різні , ми – неоднакові,
Та спільна в нас є матінка-земля,
Де є ліси  букові й смерекові,
Й на хаті лункий клекіт журавля.

Усі ми різні,ми – неоднакові,
Та вдячні маєм  бути ми землі,
Де бачимо ми зорі світанкові,
Й вода ,мов  потонула в кришталі.

21.06.2019 р.