По тобi сумую...

Александра Холодная Барабаш
Сонце - у долонi, обiгрiй, прохаю.
По тобi сумую в далекому краї.
Зiркою надiї пiдморгни на небi,
Ти моя наснага, білокрила лебідь.
В заростях зелених у красi безмежнiй,
Ти навiки в серцi та в душi бентежнiй.
У моєї неньки нелегкая доля,
її серце птахом проситься на волю.
Нехай сонце світить у моїй країнi!
Я бажаю щастя щирiй Українi!

   


 ( наснага - воодушевление, вдохновение,
безмежнiй - бескрайней, бентежнiй - волнующей
ненька - так обычно обращаются к Украине)
 

  фото зроблено автором
   м.Харків Дзеркальний струмінь


    Июнь 2019 г.Санкт-Петербург