Подарунок

Виктор Худаков 4
   
Господь почув, мої благання,
Сміється, небо голубе,
Подарував, мені кохання,
Зустрів у натовпі тебе.
Це найдорожчий подарунок,
Який дарують небеса,
А твій солодкий поцілунок,
Така омріяна краса.

Спасибі Господу за ласку,
За, те, що ти на світі є,
Переселились, ми у казку,
Любов на цьому світі є.
Усе сказали, очі- зорі,
І не доречні всі слова,
Течуть, вони, такі прозорі,
Кохання здатне на дива.   

Ми відкидаємо вагання,
Ласкаве сонечко світи,
Господь дарує, нам кохання,
Завжди тепер у серці ти.
Нам радість, ця прийшла від Бога,
Коли немає в серці зла,
Та не дарма, мене дорога,
Обох до щастя привела.