Ось якби ти мене покохав

Людмила Кравченко 4
Ось  якби ти мене  покохав,
Так як раньше жінок кохали.
Під вікном  серенади  співав,
Щоб мелодія  душу  зривала.

Ось  якби ти мене  покохав,
Як земля  кохається в ріках.
І пеститься сонце в своїх промінцях,
І діброва милується в квітах.

Ось  якби ти мене  покохав,
Як  кохає свою голуб голубку.
За  кохання, щоб життя віддав,
Але це,фантастичне щось дуже.

Ось  якби ти мене  покохав,
Тим коханням,що сердце тріпоче.
Але  так  не  кохають тепер,
Тепер сердце від кохання плаче!!!