Не дiвчiна а zirka-8

Дмитрий Погребняк 555
До твого серця я знайду стежинку
і у любові справжньої є єдиний шлях
в душі я розумію моя ти жінка
тебе не зможу відпустити я ніяк...
До твого серця слова мої як квіти
в думках твоїх трояндами цвітуть
а може почуття повинні ще дозріти
то треба часу трохи ще мабудь...
До твого серця я покладу життя
щирі відносини починаються з поваги
нехай стосунки стануть відкриттям
ти все ретельно обміркуй і поклади на ваги...