Про любов

Катя Александровская
Хочу бути єдиною...милий мій...
Хочу бути останньою мрією,
по якій серце крає. Без натяку.
Дуже хочу з тобою балакати...
Говорити до пізнього вечора
ПРО ЛЮБОВ. А це, справді, доречно так.
Хочу знову зізнатися, котику,
що без тебе померти не довго так.
Хочу бути твоєю картиною,
на яку потай молишся, милий мій.
Хочу бути твоєю без пам'яті.
Обійми мене ніжно за талію.
Я не вмію без тебе не плакати,
так сумую по тобі що, далебі,
не далеко так збожеволіти.
Серце ниє. Без тебе так холодно.

22.06.19.