Та лы т н!!!

Елена Ерополова
Та; бел;н т;н кабат й;ри,
Ай аларга агач и;еп агар.
Арча ;зене; сихри мог;изасы,
Туган якка м;х;бб;т турында.
; та;ы айда ;авап итеп,
Шепчет нежно ничек сер:
- Син ипт;ш,
Ий Раббым, ми;а бер зарар бирс;;, ул зарардан мине коткарырга к;чем ;итм;с.
Ай а;а ;авап итеп:
-Син Матур с;з юк.
Закадычный, озорной,
Сине; бел;н курыкмыйсы;.
; та; а;а ;авап кына:
- Син ипт;ш,
Тик к;;еле; йомшарырлык.
Диалог ишетк;нн;н со; т;н,
Та; Ди:
-Мин сезд;н шулай ардым,
Бала табуны; файдасы да юк.
; та; аткач: - басып тору.
Б;лки нагнетать?
Т;н нумурив ян; брови,
Сукмактан акрын гына китеп бара.
;;м я;а борылыш ;чен борылачак.
; ул та;ны куып ;ит; ген;,
Прокричит тагын с;зен;:
- Бала кебек юылма инде,
Син барысын да а;ламады;.

5.06.2018 д;;л;т т;зелеше. Т;н 2: 30.

Ночь с Росветом!!! на Татарском.