***

Вера Деревьянко
запечалилась моя душа
 що собой  не хорошА
зАвжди мучиться страждає

лише щастя ожидає

до неї щастя не приходить

стороною
поміж людьми ходить

жертву собі вибарає і уносить люд до  РАЮ...
щасливі люди не вмирають...