Бережи серденько

Любовь Дуля Шевчик
Бережи серденько чистим,
Щоб ввійти в небесне місто!
Знай, що бути там не зможе,
Те, що Господу негоже.

Намагайся не грішити ,
Щоби свято й чесно жити.
Коли зло зробив - покайся,
Жити правильно старайся.

Хай Господь допомагає,
Щоб дійти до неба раю,
Чистоту сердець хранити,
І з Ісусом вічно жити.
~ДЛВ~