4385. Сп рт З МЕН

Анжела Кушнер
Спірт З МЕН.
Вось грыбочкі пад кусточка,
За ноч выраслі зноў.
Вось і кучка, што совочком,
Паленаваўся прыбіраць.
Што яшчэ там ля купкі
Незразумелае ляжыць?
Раніцай бачыў: ножкі ў ручкі,
У краму - СПИРТС МЕН бяжыць.
Зафугасил ён дзьвюх штучкі,
Стаміўся, і ляжыць.
Відавочна ён стаміўся.
Пысай у купку тую ўпаў.