Роман i Степан

Ильина Светлана Игоревна
Роман і Степан!

-Пан Роман, позвав Степан.
-Я не Пан, кричіть Роман,
-Українець, а не Пан!
Хай ти будеш Пан Степан,
Ну, а я тобі не Пан!
Подвись он, за паркан,
Там живе сусід Руслан.
Він товстенний, мов кабан!
Може він і є той Пан?
-Чом образився, Роман?
І якій же з мне Пан?
Обізвався знов Степан,
-Я тобі, скоріш дружбан,
Де то Панство, а Роман?
В мене с дірками карман!
Що до мене, я не Пан!
Наливай мені Роман!
-Ой гаразд, іди Степан!
Тобі скільки у стакан?
Подивляйся на казан.
-Мені трішечки, Роман!
-Ну що, будьмо! Так Степан?
-З задоволенням, дружбан!

Ильина Светлана
24.06.2019г.