Глибинне, прадавнe корiння

Катерина Жебровська
Глибинне, прадавнє коріння
Крізь простір і час не-буття…
Терпіння… Молитва… Спасіння…
Миттєвість Земного життя…

Народження… Злети… Падіння…
Прозріння крізь радість і біль…
Здобута Дорогою Сила
І Вдячність – і мертвим, й живим…

Пронизлива щедрість… Вітання
Прийдешнім й колишнім Родам…
Крізь співи і шепіт – Єднання
Без жодних умов і вагань…

23.06.2019 м. Чернігів, П’ятницька церква