Eднання у Вiрi до Свiтла

Катерина Жебровська
Єднання у Вірі до Світла,
В Надії на Свято Злітання,
В Любові до Роду, до Світу…
Освячене Сонцем Єднання…

Єднання крізь сміх і крізь сльози,
Крізь прикрощі не-відчування,
Крізь Тишу й буденні розмови…
З Любові проросле Єднання…

Єднання з немислимим й звичним,
З народженнями і прощанням,
З спорідненим і недотичним…
У лоні Любові Єднання…

23.06.2019 м. Чернігів, Катерининська церква