4391 Паправицца пажадали Вось я паправилася а ноги

Анжела Кушнер
Паправіцца, мне людзі пажадалі.
Вось я паправілася, а ногі адмовілі.
Желайте - здароўя, і будзеце здаровыя.
А лішні вага - карысны для каровы.
Каровы ня малочнай. а пусты,
Якая падыходзіць на забой.