Про собак

Иван Мельм
I am a little poodle
I puddle all the day
And all my little doodles
Are very bright and gay

* * *

I am a little pug
I have eaten a bug
And now I'm very sick
Like a little doggy prick

* * *

I am a little corgi
And I am prone to orgies
I live a double life
Despite my corgi wife