Про дорогу

Александр Шевченко 62
Гонору і марнотратсва,
Дають, що й гадати,
Влада, слава, і багатсво -
Мов щастя придбати...

Та в усіх одна дорога,
На коні, чи пішки,
Ті, в кого душа убога -
Будуть швидше трішки...

25-06-19.