Тiльки для тебе, лише для тебе...

Надежда Коротя
Як хочеться поринути у тишу
І слухать там,що діється у світі.
Піймати ноту ,що пролунала з неба,
Тільки для тебе, лише для тебе.

Як хочеться поринути у темінь,
Там теж щось є твоє, неуловиме.
Побачить іскру, що майнула десь у небі,
Забрать для тебе, лише для тебе.

Із ноти скласти пісню, заспівати,
І запалити полум"я із іскри.
І все це разом передати,
Тільки для тебе, лише для тебе.

Потім поринути у вітер, завертітись
І завихрити, закружляти в танці.
Піймати хвилю і летіти,
Тільки до тебе, лише до тебе...

Н.Коротя 22 травня 2019