От точки... до Бога!

Ирина Приморская
Суть Земли  –  в Основе Мирозданья...
Суть Сердец –  в Божественном Огне...
Суть Любви  –  в Соединённом Целом...
Жизни Суть  –  в Мирах Вселенной Всей...


 © Ирина Приморская

 © Анимация Автора