Гавань

Клавдия Дмитрив
Сім'я – це гавань,але не для всіх:
Для когось вона в світі – найдорожче,
Для інших - вона щось таке…на сміх…
Хтось про сім'ю,як день,так ніч торочить.

Сім'я – це гавань,але не для всіх.
Вона для тих,хто цінності цінує.
Ну,а для інших - мов серед літа сніг,
І гавань цю все вчинками плямує.

Сім'я – це гавань,але не для всіх:
Для когось – серед всього –найцінніше,
Й образить гавань – це для нього гріх,
Й для нього гавань – це є найсвятіше.

Сім'я - це гавань,але не для всіх:
Не кожен вміє гавань цінувати.
А хочеться,щоб цінністю була для всіх,
І кожній гавані в любові проживати.

25.06.2019 р.