Самота

Росен Русев
САМОТА
Автор: Р. Русев

Посрещам те,
да пием чаша вино
двама.
Да се погледаме в очите,
да помълчим,
пътувам в твоята посока,
а после на онази гара
за последно
с теб оставам самота.