Спiтнiлий червень - укр. мова

Марат Школьник
Спітнілий червень тінь шукає,
У шортах і на босу ногу
Гараздів всіх тобі бажає,
А за тепло він вдячний Богу!

Засяяли на небі зорі,
У вікна сонце заглядає.
Все суще у вселенськім хорі
Твій день народження вітає!