Карпатський соловейко

Олександр Мачула
Його життя, немов метеорит,
з небес на землю впало передчасно,
але душа палає на весь світ
і щедро дарить невимовне щастя.

Дарує гарну пісню на віки
карпатський соловейко неутомно.
Тьмянішають і губляться зірки,
як скрипка грає на шляху додому.

Він знову й знову проситься у сни,
в гаю з черешень гнеться яворина…
Від осені крізь зиму й до весни
веде безсмертна пісня солов’їна!

26.06.2019