Красуня

Лариса Даренская
Чоловік, прикривши очі,
Ніжиться на пляжі;
Жінка радісно шепоче
Від сповнення вражень:

-Чуєш, я така красива,
Що можеш пишатись,
Навіть парубки щасливо
Стали задивлятись!..

Чоловік розплющив око:
-Так, краса нівроку,
Тільки в стрінгах вузька смужка
Не з тамтого боку!..