Зима

Попова Наталия Борисовна
Блестит под солнышком река,
В сугробах белых берега,
Плетут чудесно кружева
Жемчужно-белые снега.
Изящен веточек рисунок,
На бледном небе словно руны.



Варіант на українській мові:

Блищить під сонцем лід ріки,
В заметах білих береги,
Куди не глянеш навкруги,
Мереживо плетуть сніги,
Гілок чудовий візерунок,
Як древні, дивовижні руни.




Иллюстрация:картина Ивана Марчука