Василь Хл бн ков Добро зло. 04. 06. 2019 г..

Василий Хлебников 2
Одне стикаеться з іншим але,
перше — сіяє усмішкою,
друге — ножик за спиною,
частино наївних — частина дурних мешканців.
Йдем в ліс таємничий.
Норвешься або спіткнешься.
Шлях тримай головне.
В результаті вибериш добро або зло!.