Василь Хл бн ков - Сх д та зах д. 28. 05. 2019 г..

Василий Хлебников 2
Бачу сонце.
Вийшовши на вулицю люди.
Обіймаються та пестяться.
Зустріч очікуваня свершилася.
То було темна столітяттями сторона.
Але воно не вічне.
Тепер схожа все на долі райські.
Любите ваше превосходительство  і те інше життя.