Коли я до тебе звертаюсь

Дарина Дмитрева
Коли я до тебе звертаюсь
В думках своїх або в сні,
Очима тебе доторкаюсь
І поруч, і вдалені,
Тоді припиняє у серці
Звучати навколишня мить,
І чути лише тільки подих,
Що тихо до тебе летить...