сА ттКИ -нн г

Сергей Зак
     (.........!)
б_бытЬ_таКО__й
       ..крраСЬ-Ииии_ввай..-
 г_грРЕ__х..

А_..чарРО__ваннных..
        гллаз_ЗА!__мми

У___крраДЁ___шьь
             ..ффСиззАММ_а
       СА___ньни

А__
      бВ_вваРА!!___
             жжиB_ввайя
..сь_СЬНЕ___к