Куточак

Лёша Ясько
Няма такога месца
На зялёным твары зямлі,
Дзе б пад пяром паэта, з душою,
Між строчак словы ляглі.
Акрамя таго куточку,
Што завецца радным.
Ён у сэрцы ўвесь час
І ўвесь час душою мы з ім.