For ijeni from ruminы

Светлана Самедова
 Писать
 Как
 Ты
 Летать
 Как
 Ты
 Немногим
 По
 Перу
 И
 По
 Крылу
 В
 Силках
 Душевной
 Пустоты
 В
 Небеса
 Не
 Взмыть
 Орлу...
 ...............
 ИЖЕНИ от РУМИНЫ