Aз верую

Алла Бережнова
Знамение се дни на небесех
Явил еси Всеведый Боже.
Аз верую, сумняшеся ничтоже,
Спасет он мя,  погрязше во гресе.

Мне да отверзши грешнии уста,
Господь вложил на покаянье волю.
Се веруешь во Сущего Христа,
Жизнь вечную узришь и рая долю.

Воздвигни мя, и пети я смогу
Тебе, мой Боже, славу и осанну,
Отрину греси, к лику Твоему
С мольбами я обрящусь непрестанно.

Почий во мне, о Святый Боже!
Аз верую, сумняшеся ничтоже.