Фальшивi рiки, пригорiлi порiжки

Владимир Шеврон
Фальшиві ріки, пригорілі поріжки

Гребти від суті берегів (молочно-птича парна муть)
До не улюблених Бізе (розкришених в сміття)
Безцінні кіловати не варті такого сміття
Напечене припечене сльозами проти ночі
Не спали мамині очі

Нагріб.
З якихось пір – не нравиться, що не люблю;
Муторні зусилля – долають економічну зневагу;
Змогти, попри біль і латки гаманця;
Бізе розкидані у роздоріжжя.

2019-06-26

#Депресняшки, #В_Изначальном_Направлении,
- #Психоаналіз і #терапія в своїй тв-ті
*Картина: Л. Да-Вінчі "Мадонна Бенуа/ -з квіткою"
**Поріжок – українське народне називне слово – для маленьких сходів, порогів