Лляумамирозцвла

Клавдия Дмитрив
Лілія у мами розцвіла
Білим ,надзвичайним  білим цвітом.
Радості  матусі додала
Й окрасою постала перед вікон.

Лілія у мами розцвіла
Велика і красива, мов тарелі.
Окраси квітнику лиш  додала.
І долинають солов’їні трелі.

Лілія у мами розцвіла.
Для мами - втіха,цього  не передати.
Завжди мріяла , щоб ця краса  була,
Й велике щастя  квіти доглядати.

Лілія у мами розцвіла.
Яка ж  бо вона ніжна і  красива!
Чи вона з роду  білою  була,
Чи може від  любові  сніжно-особлива?

Лілія у мами розцвіла,
А з нею  цілая квітковая  плеяда.
Немов весільну сукню одягла…
Для мами квіти – втіха і розрада.

27.06.2019 р.