Lord, I look for salvation

Екатерина Передереева
Lord, I look for salvation.
too scared of darkness.
Please , present me with omen.
it's not bad to get older.

Judgment day is for real.
I've seen it in fantasies .
Holy angels are singing .
and demons - flesh tearing.

I've done misdeeds, quite many.
show me saints - I'll be differet.
I am serching fot purity , calmness.
But lust is still my honey.