Хвилюючий етап життя...

Елена Буторина-Палагута
Из альбома "Отзвуки Школьного Вальса"

«ХВИЛЮЮЧИЙ  ЕТАП  ЖИТТЯ...»

...Хвилюючий етап життя...
Батьків щасливих сльози щирі...
Випускників безхмарні мрії...
І вчителів серцебиття...

Позаду вже навчання роки...
Та здобуття знань-вмінь сучасних...
А зараз – сяйво мрій прекрасних!!!
І зоряні до них дороги!!!

...Що там, у завтрашньому світі?!.
Що в новому житті чекає?!.
Пісні там серце заспіває?!.
І зможе рідний край любити?!.

Ніхто поки того не знає...
Але все ж віриться в найкраще!!!
Хай темні ще життєві хащі,
Душа лише добра бажає!!!